siti's FotoPage

By: siti arvina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Friday, 7-Aug-2009 05:07 Email | Share | | Bookmark
++jom jalan2 cari saper nak kasi mkn free...hi hi hi



Quote:
kenduri nie bulan mei09.la nie dah berdebu2 kotaraya baru nak upload.a little job dah settle so love to upload a bunch of picture kat fotopages yg dah berhabuk, berhama lagi tue..wahaha..




Quote:
aii najwa nie..nangissss jek..aiii tp kejap jek!


Quote:
nieler kenduri kendarat yg kitaorg pergi.abg kpd kwan aku (hazlinda@lin)




Friday, 7-Aug-2009 01:00 Email | Share | | Bookmark
++Aku diHulu Langat



Quote:
Aper aku buat diHulu Langat Selangor? Camping2.hihihi..semua org dah upload gbr nie dlm blogs masing2 after balik dr Camping tersebut but aku nie dah berkarat baru nak upload.Nie pun aku korbankan waktu solat Jumaat..eh..aku tak wajib pegi tau..ekekek.Aku sebenarnya agak ngeri nak edit gbr ni...err...aku takut darah.wek2...rasa nak termuntah..seriau..ayarkkkk....tak blh tahan! tp beh jugak gbr nie...humph..nie la hasil karat aku di Hulu Langat.


Thursday, 12-Feb-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
++ Berkelah di Sungai Pancing, Kuantan

Quote:
Aku cuba aplikasikan semua knowledge yg aku perolehi dari PhotoCamp3. (Tq saiful nang, dini, mashelmi, didiz-love u all. Masih byk lagi perlu diperbaiki dan aku akan terus menembak tanpa batasan walaupun kamera tue kamera opis..hehehehe...

--------najwa kene tenyeh dgn papa.


---------orang asli(kuntum) ni suka dukung najwa


---------orang asli nie memang suka dukung najwa


-------ini mak aku daa..bukan orang asli.


--------waris tok dalik...sedang bergembira diatas batu kerana selesai ilmu pecah batu


Thursday, 12-Feb-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
++my girl2 dah besar (1 years old ya..)


-------------------------------------------------------------------



Thursday, 12-Feb-2009 04:53 Email | Share | | Bookmark
++ permulaan tahun baru yang amatlah bagus



Quote:
Aku nak gie Danga Bay utk shoot gbr tapi terpaksa shot dlm pej jek.uuuu sedih ya ampun. Aku kena siapkan kerja utk projek kerteh coz by the next moning diaorg akan bertolak, then melepakla aku kat opis dr mlm till ke pagi esoknye. konon2la...but da end,...


++ Inilah jadik biler mlm2 buter kena dtg keje kat opis...



Quote:
masa ni semua makanan tue lom diboikot lagi ya. Mampukah aku menghabiskannya? . Muntah2 aku makan.tp tetap mkn sbb tenson kena keje.ekekekek.


++inilah benda nak wat yang tertunggeng2...ayarkkkkkkkkkkk


-----------------------------------------------------------------



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net